نوشته اصلی توسط madrid_25 دهنت سرویس چرا ؟ احمد بیخیال داداش داشت از دوران قبل و بعد وحین ازدواج میگفت نمیشه اینجا همه مجردن
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Milad اغا من پولمو نخوام باید چکار کنم ؟ واسه تو چیزی نیست واسه ما کلیه باس هر ماه غصت بدی یا باس نمیومدی جلو یا باس تا تهش بری خره سرمایه میشه واسه مغازت
نوشته اصلی توسط mahdi PRESS ANY KEY TO CONTONIUE click cancel .tanks
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط SINA امین داری تایپ میکنی ؟ به قرآن شوخی کردم خدا بخیر کنه هاست نترکه خوبه
نوشته اصلی توسط mali68 من هنوز تو بهت رفتن احسانم..اصن چی شد نفهمیدم..سانتافه نخریده کلاسش دیگه به ما نخورد فکر کنم شیمبلی هم کادیلاک گرفت رفت
نوشته اصلی توسط ahmadsp باس هر ماه غصت بدی یا باس نمیومدی جلو یا باس تا تهش بری خره سرمایه میشه واسه مغازت من اصن از اول دوست داشتم کنکور قبول شم
نوشته اصلی توسط asc تو هم رشتی ؟ الی رو شوخی کردم ولی ممر و جدی گفتم تو حیاط ویلای مجردیش یه کارگاه کلوچه پزی دم دستی راه انداخته امرار معاش میکنه من لنگرودم ولی با ممر همدانشگاهی بودم خیلی گله تو کجایی هستی؟ نوشته اصلی توسط mahdi داشت از دوران قبل و بعد وحین ازدواج میگفت نمیشه اینجا همه مجردن نوشته اصلی توسط ahmadsp مرسی داداش
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود...
نوشته اصلی توسط ahmadsp خدا بخیر کنه هاست نترکه خوبه بیچاره امیر با چه خون دلی سرپا نگهش میداره
نوشته اصلی توسط mahdi شیمبلی هم کادیلاک گرفت رفت ولی این یارو هم فیلمی بودا واسه خودش پسره رو میگم
نوشته اصلی توسط SINA امین داری تایپ میکنی ؟ به قرآن شوخی کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 550 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 550 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن