نوشته اصلی توسط AkbaR خب نویسنده نقطه چینیه دیگه حالا خوبه خوشت نیومده اینجور که تو می گی تا فصل 3 رفتی جلو از بس جذاب ادم نمیتونه دل بکنه
نوشته اصلی توسط Herzeleid احمد میتونه نقششُ من بعد واست بازی کنه احسانو میگه..مرد رفت امین....هنوز معلم ملی گفتنش تو گوشمه..مرد رفت..
نوشته اصلی توسط Herzeleid حالا اگر بیای این ورا حضوری بیشتر جبران میکنی غلط کنم
نوشته اصلی توسط mali68 احسانو میگه..مرد رفت امین....هنوز معلم ملی گفتنش تو گوشمه..مرد رفت.. احمد از احسانم بهتره فقط باید بهش اعتماد کنی
نوشته اصلی توسط AkbaR خب نویسنده نقطه چینیه دیگه حالا خوبه خوشت نیومده اینجور که تو می گی تا فصل 3 رفتی جلو دیگه دیدم خوشتیپه گفتم تا تهش ببینم..فصل یکشم تموم نکردم
نوشته اصلی توسط Herzeleid احمد میتونه نقششُ من بعد واست بازی کنه نه من پدری خودم و ميخوام
نوشته اصلی توسط ahmadsp غلط کنم لااقل یه پذیرایی خوب از اکبر بکن تا بی حساب شیم
نوشته اصلی توسط Herzeleid از بس جذاب ادم نمیتونه دل بکنه عمیق نگا نمی کنن اینجوری می شه دیگه والا یکی از عاشق ترین آدمایی که تو فیلما دیدم هنکه
جاش برولین : اگه برنگشتم به مادرم بگو دوسش داشتم کلی مکدونالد : مادرت مرده ! جاش : خوب پس خودم بهش میگم !
نوشته اصلی توسط AkbaR عمیق نگا نمی کنن اینجوری می شه دیگه والا یکی از عاشق ترین آدمایی که تو فیلما دیدم هنکه من بارها به تو گفتم این سریال رُ نباید معرفی کرد این ها رُ باید بارها و بارها تنهایی و در خلوت دید اقا ظرفیتش نیست فکرای بد بد میکنن راجع به ادم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 636 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 636 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن