بازده زیاد سرمایه گذاری رو بانوان
تکواندو فرزان عاشورزاده 58-کيلوگرم يک سي و دوم نهايي 04:00 تکواندو اکرم خدابنده 73+کيلوگرم يک چهارم نهايي 04:00
بازده زیاد سرمایه گذاری رو بانوان
تکواندو فرزان عاشورزاده 58-کيلوگرم يک سي و دوم نهايي 04:00 تکواندو اکرم خدابنده 73+کيلوگرم يک چهارم نهايي 04:00
من به احترام شخصیت و شان خودم و البته جمع دیگه بحثی با این اقا (دلقک) ندارم!
ضمنا از همه عزیزان هم معذرت میخوام بابت پست هایی که نه شایسته خودم بود نه این جمع نه این تاپیک
واقعا شرمنده که مجبور شدم (شروع کننده نبودم ) پستایی در این سطح بدم و خودمم از دست خودم شاکیم الان
ولی چاره ای نبود میفرمایند که چون که با کودک سر و کارت فتاد پس زبان کودکی باید گشاد....قضیه ما هم همین بود
به هر حال ببخشید اگر سرتونو درد اوردم
نه دیگه میگم که تو واسم سئوش کردی مثلا من که سئو نمیکنم تو سایت منو واسم سئو کردی خیلیم بارته مثلا
حرفای ... شعرت که بار معنایی ندارن رو که فاکتور بگیریم
میمونه بحث نرم افزار و اکوستیک الان تویی که طبق گفته خودت توی موسیقی یه ببو گلابی بیشتر نیستی داری میگی نرم افزار بیشتر از اکوستیک کار میکنن
اگه همه نرم افزارا دیجیتال حساب میشن همه سازا هم اکوستیکن از دیجی و کیبورد زن عروسیا همشون دارن اکوستیک کار میکنن
تو تا حالا حتی نتونستی یه دو تا دلیل درست حسابی جز ... شعرای همیشگیت بیاری بگی مثلا فلان موسیقی اکوستیک از فلان موسیقی دیجیتال به چه دلیلی بهتره
تو حتی نمیدونی چه دلیلی داره بعضیا میگن اکوستیک بهتر از دیجیتاله یه مشت زرت و پرت توی اینترنت شنیدی میای واسه بقیه قرقره میکنی
که چی مثلا خیلی حالیته
نه باور کن یکی مثل تورو هرگز جزء افرادی که ذره ای موسیقی بارشون باشه به حساب نیاوردم و هیچوقتم فک نکنم به حساب بیارم
الان مثلا طبق ... شعرای یه نیم گوجی مثل تو باید از کارای که واسه محسن توی موسیقی ما کردم پشیمون باشم؟ من اصلا تورو جزء طرفدارا حساب نمیکنم
که بخوام بهت دلیل کارامو توضیح بدم یکی مثل یاسین خیلی بیشتر از تویی که فک میکنی حق داری در مورد محسن نظر بدی واسه محسن زحمت کشیده
بحث اواتارم میشه شخصیت فرد بالاخره من از خودم یه شخصیتی دارم تو کلا شخصیتت حاصل حرفای بقیس که ببینی چی میگن بیای واسه بقیه طوطی وار بگی
به جرات میگم 99% اخلاقات و حرفایی که میزنی فیلم بازی کردنه
ولی میگم که خوب یاد گرفتی فیلم بازی کنی منم بعضی وقتا اون اوایل رو یادم میره ولی وقتی ارشیوامو میخونم یادم میاد مطمئن میشم همونی
در حال حاضر 358 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 358 مهمان ها)