مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری که امسال را به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری کردند من هم سعی کردم اندکی به دوستداران فرهنگ و موسیقی حالِ خوب و انرژی مثبت القا کنم.»
مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری که امسال را به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری کردند من هم سعی کردم اندکی به دوستداران فرهنگ و موسیقی حالِ خوب و انرژی مثبت القا کنم.»
آناتما اومد ممری؟
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
لینک دانلود و زیر نویس فارسی
Game of Thrones S04E08 480p HDTV x264-mSD
با حجم 195.5 MB
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Game of Thrones S04E08 HDTV XviD-AFG
با حجم 420.3 MB
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Game of Thrones S04E08 720p HDTV x264-KILLERS
با حجم 1.22 GB
زیر نویس فارسی
اومد..کیفیت بالاترش هفته دگه میاد
بچه ها مثل اینکه ساکت ننشستن
پیج زایتسف
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا ایران کونت میذاریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ایران بیا مادرت ***....!!!!!!!!!!!!!!
** من گذاشتم کامل نوشته بود
Anathema
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
در حال حاضر 437 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 437 مهمان ها)