نوشته اصلی توسط mahdi run as admin کجاش مشکل داره الان ارور میده یکی از فایل های اکتیو ویندوز پاک شده منم هرچی نصب میکنم درست نمیشه از روزی که ویندوز 8.1 اومده تا الان ویندوز عوض نکردم
Hero Enter Viva Real Madrid
فردا تولد دوست دخترمه میخوام جای کادو بهش آلبومه محسنو بدم... به نظرتون پس فردا هنوز با هم دوستیم عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط pirana فهمیدم منم میتونم بیام ادعا کنم سرعت 900مگ ـه... اما 900مگ بر ساعت... مهدی حواسش به این نکته بود... بیخیال بابا این چرا جدی میگیره هی خودتو عشقه
نوشته اصلی توسط .Peyman. الان میرم رو نصب ویندوز 10 نسخه آزمایشی ایراد زیاد داره مثه ویندوز هشت نشه صلوات
نوشته اصلی توسط jooliyano فردا تولد دوست دخترمه میخوام جای کادو بهش آلبومه محسنو بدم... به نظرتون پس فردا هنوز با هم دوستیم عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط mohammad شاش بند شدم پس کمپوت افاقه نمیکنه باس سُند بیارم واست بی خبر ول نکنه
نوشته اصلی توسط pirana مگه 7 چشه؟ 7فقط 8.1
نوشته اصلی توسط mohammad البوم چی شد-دمو-تیزر-فحش -کلا خبر جدید چیه آلبوم یا تا امشب لو میره یا فردا صبح پخش میشه
نوشته اصلی توسط .Peyman. الان میرم رو نصب ویندوز 10 سلام برسون...
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خدا خیرت بده باو بیخیال ادعات نشه دوباره 900 مگ تو کامپیوتر فایل کپی میکنی به 50 مگ نمیرسه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 50 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن