نوشته اصلی توسط Milad لب تاب ه . ویندوز رو رفرش کنم ؟رفرش کنم برنامه هام پاک میشه تو دانلود منیجرم 4-5 گیگ فایل نصفه دانلود شده هست بی خیال شدم ویندوز 10 رو صبح نصب میکنم از منم سنگین شده بهتره هر 6 ماه بتعویضی ویندوز نصب کنی پاک نمیشه؟
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH وای من چقد از نون گرفتم بدم میومد همیشه هم سر صف دعوام میشد منم دعوام میشه خب... واسه همین دارم تمرکز میکنم که به اینر پیس برسم
نوشته اصلی توسط Milad به اون مرحله برسه که خودم میرم یه کلت میگیرم میرم مغاره یازو طرف هرچی پوله میده میگم نمیخوام البوم محسن رو بده فقط کم زر بزن
نوشته اصلی توسط mahdi از منم سنگین شده بهتره هر 6 ماه بتعویضی ویندوز نصب کنی پاک نمیشه؟ اخه امشب دانلودام تمومه ویندوز 10 حدود 80 درصدش رفته
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad به اون مرحله برسه که خودم میرم یه کلت میگیرم میرم مغاره یازو طرف هرچی پوله میده میگم نمیخوام البوم محسن رو بده فقط میگن داریم اجازه پخش نداریم با این نظریه بنده خالی میبندن مانند سگ
نوشته اصلی توسط pirana چرا به 100مگ رسیده برا من ثابت ؟
نوشته اصلی توسط mohammad کم زر بزن گه نخور دیوث
نوشته اصلی توسط Milad اخه امشب دانلودام تمومه ویندوز 10 حدود 80 درصدش رفته آزمایشیه به ما میری خریته نصب کردنش
نوشته اصلی توسط pirana ابی؟ اره 320 ميخوام
نوشته اصلی توسط mali68 میگن داریم اجازه پخش نداریم با این نظریه بنده خالی میبندن مانند سگ داشته باشن تو ملا عام که نمیزارن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 207 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 207 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن