نوشته اصلی توسط HO33E!N هدیه تولد عادل
نوشته اصلی توسط m0hSen اره بخدا دیگه چیزی ازمون نمونده کجای تو نیستی من تازه نتم وصل شده دیکه حس وحال نت نیست
همسایه کناریمون خونشو خراب کرده داره گود بردای میکنه هر لحظه احساس میکنم به لقا الله پیوست بشم
نوشته اصلی توسط AkbaR تعریفشو شنیدم دانلود هم کردم ولی هنوز ندیدم هر چه سریعتر ببین بینم نظرت چیست
نوشته اصلی توسط HO33E!N هستم تو تاپیک بغلی با 2 تا از این دیوثا دروغ میگه نوید دیوث به هیچ صراطی مستقیم نیست البته تو قضیه گواردیولا باهاش هم نظرم مرگ بر میلاد لاشی
نوشته اصلی توسط HASSAN هدیه تولد عادل این همه بازیکن تو دنیاست عادل طرفدار سوارزه شاید به خاطر شباهت دندوناشون توز چرا دعوت نمیشه؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N هر چه سریعتر ببین بینم نظرت چیست اوکی اون چن تا فیلم رو دیدی ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N الی 2 تا مجله گفت اول شهریور میاد بگیر بزنیم تال 17 شهریور هر چی میرفتم میگفت هنوز نیومده دیگه رفتم داهاتمون نفهمیدم اومد نیومد چی شد مجله ترانه ماه رو نمیگفت احیانا خریداری شد و اسکن شد و دیده شد رفت
نوشته اصلی توسط HO33E!N این همه بازیکن تو دنیاست عادل طرفدار سوارزه شاید به خاطر شباهت دندوناشون توز چرا دعوت نمیشه؟ میشه
نوشته اصلی توسط mohammad دروغ میگه نوید دیوث به هیچ صراطی مستقیم نیست البته تو قضیه گواردیولا باهاش هم نظرم مرگ بر میلاد لاشی نگفتم با هم هم نظریم گفتم هستیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 424 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 424 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن