نوشته اصلی توسط DePreSso امروز انگشت دستم داشت میرفت تو چرخ گوشت ... خدا بم رحم کرد چرخ گوشت هم اشتباه میگیره
نوشته اصلی توسط amir20 چرا آلبوم چاوشی یک روز قبل از عرضه لو رفت؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خیلی مرسی
نوشته اصلی توسط Pedram سربازتم داداش خوبی؟؟ قربونِ تو... بدک نیستم، می گذرونم دیگه تو خوبی!؟
شاعر! تو را زین خیلِ بی دردان کسی نشناخت...
نوشته اصلی توسط H_alone3 are ja nabood bazi azizan sarpa vaysade budan khoda ajreshoon bede باز اینایی که داخل بودن یخورده جمع و جور میشدن هر از چندپاهی امیر باز میکرد میومدن داخل بنده خداها
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
امیر المومنین فقط وصیت میگوشه
اخر قهوه قجری که قطع میشه! در واقع نوار است که پاره می شود.. مردی که رو به روی تو می خواند..
بی شرفا
نوشته اصلی توسط Grayman دیگه دیگه... + تا تو شادوماد نشی من عُمراً! ببینیم و تعریف کنیم اول میام تو رو بدبخت میکنم تا بعد ببینم خودم کی بدبخت میشم
نوشته اصلی توسط .Peyman. بهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههه ممد جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااان چطوری اخوی کجای خیلی به به، خیلی ها... در چه حالی پیمان!؟
نوشته اصلی توسط AkbaR بی شرفا شما هم قسمت نشد که بیاین داخل ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 407 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 407 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن