روزبه![]()
توی جز این قسمت رو خیلی دوس دارم
من بی تو چیزی نیستم
من بی تو اصلا نیستم![]()
مهمان به قهوه قجری کرده ای
یه پوزخندی تو مهمان هست اگه دقت کرده باشینقجری رو هم خیلی جالب تلفظ میکنه
![]()
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا موافقم، همین که دیگه خبری از ترنس و هاوس توی آلبوم نیست اون هم با تصمیم قبلی و نه یکدفعه ای خیلی اتفاق خوبیه، جز دزیره بودنش واسه مخاطب عام نیازه (تعریف خوبی نیست مخاطب عام، شاید بهتر بگیم برای بازار بدنه)، اما میشد جایگزینای بهتری واسش پیدا کرد، شاید سخت گیریه، اما مثلا سر البومی جنسی مثل اینگونه توی ترامادول داشت خیلی بهتر بود حتی با از دست دادن بازار بدنه (با این همه باید به محسن حق داد برای فروش آلبوم، برای تهیه کننده، و وضعیت اسفناک بازار موسیقی داخل... باز هم اوج آوانگارد بودنه، در قیاس با آلبوم های بازار)، چقدر حرف می زنم من...
آقا چندتاچیز :
1- تراک خواب بد میخونه یا من فکر میکنم بد میخونه؟
2- تراک پاروی بی قایق تنظیم و ملودیش خیلی اشناست![]()
خصوصی
در حال حاضر 496 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 496 مهمان ها)