نوشته اصلی توسط AkbaR باز که رفتی سراغ خین و خین ریزی دیدی خودت فسیلی من بعدش 20 تا پست دادم تو پست فسیل رو نقل گرفتی
نوشته اصلی توسط AkbaR کاری به موسیقی نداشت امین بطور خلاصه اون میگه ترانه پشمِ غزله یغما هم که عشقه حرفی نباشه
Herzeleid
تاپیک به صورت خودکار بعد از 5 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیست
نوشته اصلی توسط AkbaR یغما خیلی وقته ضلع چهارم شده کسی ام نمی تونه بگه نه سه ضلع كين؟؟؟؟ يغما از نظر گستردگي مضمون و وسعت دايره لغات رو دست نداره هر كي هر چي ميخواد بگه
نوشته اصلی توسط DePreSso نذار اینووووو تورو خداااااا . همش تو کاره تیغ و این چیزایی چراااااااااا ؟ تقصیر الیه میگه از تیغ رفتم تو کار ابنبات چوبی
نوشته اصلی توسط DePreSso آره به خوب نکته ای اشاره کردی منم شعراشو دوست دارم ممری اگه این پیامو میخونی چندتا از ترانه هاتو اینجا بذار تا امشب بخونیم
نوشته اصلی توسط HamTin من از بس صادقم تو دانشگاه به من میگن حامد امین یاد فرزاد فرزین افتادم من بچه گیام فکر میکردم دو نفرن مثل کامران و هومن
نوشته اصلی توسط Herzeleid هر كه او دور ماند از اصل خويش باز جويد روزگار وصل خويش از زیر جواب دادن فرار نکن
نوشته اصلی توسط DePreSso نذار اینووووو تورو خداااااا . همش تو کاره تیغ و این چیزایی چراااااااااا ؟ مگه نمیدونی ایشون از طرفدارای ۶ اتیشه استاد خراطهاست
نوشته اصلی توسط A M I R طرفدار مجید خراطهاس تیغو بگیر تو دستات خون بکش و پرنده دو خطه چاقو بکش با با لبی که بخنده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 64 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 64 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن