نوشته اصلی توسط .Peyman. پارو از وصیتم قشنگتره ملوديش
تنها البومی که نمی تونم بگم کدوم بهتره از بقیه
نوشته اصلی توسط Herzeleid پارو بهترین تراک البوم دو هزار بار گوش دادم معرکس لحن اولش منو دیونه می کنه
نوشته اصلی توسط mohammad داستانش اشناس چه فیلمیه match point 10 رقمی نیست مطمئنا
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH همه شون حرف ندارن پارو همه چیش 20 خیلی فوق العادس قبول دارم همه تراکا خوب بود اما پارو کامل ترین بود
اما این مردم ...
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط .Peyman. پارو همه چیش 20 خیلی فوق العادس قبول دارم همه تراکا خوب بود اما پارو کامل ترین بود موافقم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آره والا. يه سريا باورشون نميشه. ولي واقعا بعضي از آهنگا يه سري چيزا رو يادت ميارن كه آدم ناخودآگاه ميره سمتش من اكثرا هر موقع ميخواستم بكشم آهنگ ِ شكار ِ بابك بيات رو ميذاشتم بعد سه ماهي گذاشتم كنار بعد از سه ماه يكي از رفيقام اين آهنگ رو گذاشت . ديگه نتونستم جلو خودمو نگه دارم به قول شاعر اسوده دلان را غم شوریده سران نیست اونی که بیرون گود نشسته و نظر میده نمیدونه چی به چیه اره بیشتر تاثیر و کشش ذهنی تا جسمی
نوشته اصلی توسط HO33E!N match point 10 رقمی نیست مطمئنا “نمی توان بارسا را بهترین تیم تاریخ دانست، آنها چهار سال حکمرانی کردند، رئال یک قرن”/ زلاتان ایبراهیموویچ
یه خونه چقدر دلنشینه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 423 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 423 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن