یه دختره هم مدیر بود قبلا نام کاربریش yahooo .. اون کجست
یه دختره هم مدیر بود قبلا نام کاربریش yahooo .. اون کجست
سينجول بهترين خروجي ممكنُ بگير اپ كن ديگه
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراض اندیشه فولادوند به استفاده بدون اجازه از آهنگ "طهران تهران" در سریالی به اسم معراجی ها ...
متن یادداشت :
سنگ قبرم را نشانم بدهید تا فاتحه ای برای خویش بخوانم رفقا.. اکنون که این متن را مینویسم بیش از اینکه خشمگین باشم غمگینم . خبر دار شده ام که کارگردانی به نام آقای ده نمکی سریالی در حال پخش از تلویزیون رسمی مملکت دارد.اینکه ایشان که بوده چه ساخته و که هست همه میدانید و میدانم.اینکه امثال ایشان و نگاهشان به هر مقوله ی عینی و ذهنی ،از منظر اینجانب مردود و منتفی ست کاملن عیان است . اما آنچه باعث شده که این متن را بعد از گفتگو با خبر گزاریها به شکلی صمیمی تر برای شما بنویسم اینست که در قسمتی از سریال ایشان ترانه ی ( طهران تهران ) اثر اینجانب و موسیقی کارن همایونفر و صدای رضا یزدانی بدون کوچکترین تماس و اجازه ای از بنده و همچنین خواننده و آهنگساز که جهان اثر را 6 سال پیش برای نسلم ،تهران و تاریخ معاصر به بهانه ی فیلم مشترک آقای مهرجویی و آقای کرم پورخلق کردم پخش شده است. در سریال کسی که بنده و نگاه بنده نسبت به جنگ وطن حیات و....نه تنها با ایشان و امثال ایشان در تضاد است بلکه انکار آنهاست.آیا من مرده ام که اینچنین اشعارم را به نفع تفکرتان مصادره میکنید .قبر من در این سرزمین کجاست تا فاتحه ای برای خویش بخوانم .در زمان حیاتم که چنین است، پس از مرگم خدا عالم است که اشعارم به نفع کدام جهان بینی مصادره خواهد شد.نگاه من به جنگ در آلبومی به نام (یک خیابان سهم یک افسانه نیست)مبرهن و روشن است .داد خویش به که برم که امثال اینان با نام ما چنین میکنند .آیا اینکه میخواهند به زور به جهانم تجاوز کنند تا چند خبرگزاری و روزنامه ی زرد نامشان را با من دیکته کند برایشان کافیست؟! خوش بین نیستم اما از این ماجرا نخواهم گذشت.ترانه ی تهران تهران بغض نسل من است 6 سال نسلم با آن خاطره دارد نسل من همان نسلیست که امثال ده نمکی ها با باطومهایشان بر سر آن کو فتند.........
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریپ فقط آیتونز !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 295 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 295 مهمان ها)