نوشته اصلی توسط Chavosh بچه ها کسی حوصله داره اموزش ریپ وینمپ درس کنه بذارم پیج الآن درست ميكنم
نوشته اصلی توسط HamTin کی بود میگفت صفا ظرفیتش 3 تا شعر تو آلبومه؟ شعر با ترانه خیلی فرق میکنه همین روزبه خوب در اومد بخاطر اینکه شعر بود و الا ترانه ها تو البوم خواجه رو ببین
منصرف شدم حال ندارم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! الآن درست ميكنم یادت نره واسه چه قشری درست میکنی قشنگ با جزئیات اون قسمتشم که مشخصات ترک رو میزنه یادت نره
نوشته اصلی توسط mohammad حسامی با گواردیولا فرقی نداره والا به خدا چنان حسامی حسامی میکنن حالا تو قبل از اون مصاحبه صفاریان از هر هزار نفر یه نفر اسمشُ نشنیده بودا
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! منصرف شدم حال ندارم باع
نوشته اصلی توسط Chavosh بچه ها کسی حوصله داره اموزش ریپ وینمپ درس کنه بذارم پیج به هر کی میدی جان من به سینجول ندی
نوشته اصلی توسط Herzeleid والا به خدا چنان حسامی حسامی میکنن حالا تو قبل از اون مصاحبه صفاریان از هر هزار نفر یه نفر اسمشُ نشنیده بودا صفاریان هم فرقی با پیگرینی نداره
نوشته اصلی توسط Chavosh شعر با ترانه خیلی فرق میکنه همین روزبه خوب در اومد بخاطر اینکه شعر بود و الا ترانه ها تو البوم خواجه رو ببین این شعرای صفحه اول درستن؟ میخوام کپی بگیرم / اون طبعی رو درست کن بزن تقدیر
.
یعنی سینجول رسمن اعصابتو خط خطی میکنه یکاری بکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 351 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 351 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن