نوشته اصلی توسط HO33E!N ها خوب بود بست افر یه روز تو شوک بودم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N همون نرم افزار؟ بسنگی به نتیجه کنکور = مهندسی پزشکی + امنیت + شبکه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Milad کلا به کامنتای موسیقی ما توجه نداشته باشمیخوای همین الان 300 تا یوزر و پس هک شده از موسیقی ما رو بت بدم ؟ یادش بخیر البوم 13 نه کلی من گفتم موسیقی ما رو که میدونم جریان چطوریه نمونش الان کامنتای زیر پست اینستاش
نمیدونم چرا کسی از کلنجار یاد نکرده پیانو آخرش روانیه
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame نمیدونم چرا کسی از کلنجار یاد نکرده پیانو آخرش روانیه آواتار
نوشته اصلی توسط mahdi بسنگی به نتیجه کنکور = مهندسی پزشکی + امنیت + شبکه تو سن و سال من میشه برنامه نویسی یاد گرفت با کلاس و اینا یا توی فاز شبکه کاری از پیش برد؟ این جواب قبلی بود
نوشته اصلی توسط Milad خوب بود بست افر یه روز تو شوک بودم جفتشُ خیلی دوس دارمحالا این یکی هم وقت کردی ببین
نوشته اصلی توسط HO33E!N من خودم از طرفداران سرسخت مسی بودم ولی متاسفانه فروغ گذشته رو نداره و ریده و امیدوارم از تیم محبوبم بره من خودم طرفدار کامنتای حسین در مورد فوتبالم ولی درمورد ایکر و دلبوسکه و پپ و بیلسا و لوپز و دیماریا و خامس و انجلوتی زر میزنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو همین روزا دو تا محک جدی میخوریم معلوم میشه چیکاره هستیم چپ و راست اتوبان
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو سن و سال من میشه برنامه نویسی یاد گرفت با کلاس و اینا یا توی فاز شبکه کاری از پیش برد؟ این جواب قبلی بود هیچ وقت واسه یادگرفتن دیر نیست من تازه میخوام برم سمت علایق
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 334 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 334 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن