نوشته اصلی توسط HO33E!N تو سن و سال من میشه برنامه نویسی یاد گرفت با کلاس و اینا یا توی فاز شبکه کاری از پیش برد؟ این جواب قبلی بود دوست من تا پارسال ویندوزشو من عوض میکردم الان برنامه نویسی یاد گرفته در حد بنز یاد گرفتنش سخته ولی خیلی خوبه یاد بگیری
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi دس نزن کاملا هدفمنده
نوشته اصلی توسط HO33E!N در موردش سایت و مایت درس درمونی نمیشناسی؟نری سرچ کنیینی بدونی خوبه خوب کدوم یکی ؟
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط HamTin دیدی؟ بزرگ بود؟ ترسیدی؟ منم دیدم حدس میزنم که جنون دارم یه دفه رفتم خونه یکی از دوستام یزد...190 قدشه داشت شلوارشو عوض می کرد ..دیدم ...غش کردم چرا ؟
نوشته اصلی توسط Al!rezA این تنظیم یوسف کجاش بده منم خوشم اومد
نوشته اصلی توسط Milad تو از بچه های خود باران امار بگیر اگه بچه ها میگن خوبه یعنی خوبه .یه سریا بعد از کار خلیج ایرانی و تنهاترین تعریف کردن ولی اینجا استقبالی نشد محسن تو آلبوما خیلی خوبه ولی کاش تک آهنگ نمیداد کلامثل تیمی که پیش فصل گند میزنه و دسیما میگیره
اینبار هرکدوم شعرا واسه خودشون تیکه های شاخ زیادی دارن ، واسه هر شعر میشه 10 تا ایده داد
.
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi دس نزن کاملا هدفمنده آره دست نزن وگرنه بزرگ میشه کار خودت سخت میشه
نوشته اصلی توسط Milad دوست من تا پارسال ویندوزشو من عوض میکردم الان برنامه نویسی یاد گرفته در حد بنز یاد گرفتنش سخته ولی خیلی خوبه یاد بگیری اصلا داغونما نمیدونم در حالی که سن خر پیر دارم برم سمتش یا نه
نوشته اصلی توسط HamTin اینبار هرکدوم شعرا واسه خودشون تیکه های شاخ زیادی دارن ، واسه هر شعر میشه 10 تا ایده داد برداشت ازاده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 430 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 430 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن