نوشته اصلی توسط Herzeleid به بتمن نمیرسه تا قبل از ظهور بتمن بعید بدونم جوکر باشه
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
اون اسپیکرو سایز باسشو رو میز اندازه گرفتم جاش نمیشه باید بزارم رو زمین
نوشته اصلی توسط kamyab خدا رو شکر تو چطوری ! ؟ خوبم فدات
نوشته اصلی توسط Herzeleid به بتمن نمیرسه تا قبل از ظهور بتمن بعید بدونم جوکر باشه نوشته اصلی توسط kamyab نه بابا اون یارو جوکر نیست ، جوکر هنوز وارد نشده ! نوشته اصلی توسط mohammad68 ها یکی از نقشهای اصلیه دهنت ممد داشتم زنگ ميزدم دوستم سريعتر سريال رو دانلود كنه واسم
نوشته اصلی توسط kamyab نه بابا اون یارو جوکر نیست ، جوکر هنوز وارد نشده ! جان احمد همونه
نوشته اصلی توسط A M I R بچه ها کسی از مینا خبر نداره یوزر ملیش ملیش melisa misa منم جویا شدم کسی نمیدونست نوشته اصلی توسط mohammad68 نمیرم اونجا منم نمیرم ، من از یه سایت خارجی تو ساعت رایگان میگیرم
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط kamyab بعد اینکه دو تا پینگ گرفتیم گفت ، حالا تو بگو شارژم به فنا رفت دو ساعت هی زنگ زدم پشتیبانی هر بار یکی میگرفت باس از اول توضیح میدادم نمیونم والا...گفتم که من همیچین چیزی ندیده بودم تا حالا باز میپرسم واست ببینم ایراد از کجاست
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! دهنت ممد داشتم زنگ ميزدم دوستم سريعتر سريال رو دانلود كنه واسم قیافش کپی اونه شاید همون باشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid مرسي خوبي؟
نوشته اصلی توسط .Peyman. اون اسپیکرو سایز باسشو رو میز اندازه گرفتم جاش نمیشه باید بزارم رو زمین 2 3 تا سوله رُ راحت ساپورت میکنه اون اتاق که پنجره نداره؟؟ خطر شکستن هستا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 353 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 353 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن