نوشته اصلی توسط mahdi بکس بدرود اگه کسی فحش خورد و ناراحت شد اصلا به من چه مقصر خودش بوده البوم کنار گذاشته میشه تا بعد کنکور دوباره ریلیز شه كجااااااااا ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid نهایت نهایتش بتونه دولا بشه یعنی متغیر شد دیگه ! نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آهااااا دمت داغ كا
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط mahdi بکس بدرود اگه کسی فحش خورد و ناراحت شد اصلا به من چه مقصر خودش بوده البوم کنار گذاشته میشه تا بعد کنکور دوباره ریلیز شه لاشی اللبوم رو گوش بده تو کنکور کمکت میکنه
گوشی خاموش میشه کسی گله نکنه بریم دنبال آینده مزخرفمون یا حق
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mahdi بکس بدرود اگه کسی فحش خورد و ناراحت شد اصلا به من چه مقصر خودش بوده البوم کنار گذاشته میشه تا بعد کنکور دوباره ریلیز شه بی خداحافظی برو من طاقتشو ندارم کلا میری دیگه؟؟ هیچ راه ارتباطی وجود نداره....؟؟ به سلامتی ایشالا که موفق باشی و با خبرای خوب برگردی خوش گذشت
نوشته اصلی توسط mahdi بکس بدرود اگه کسی فحش خورد و ناراحت شد اصلا به من چه مقصر خودش بوده البوم کنار گذاشته میشه تا بعد کنکور دوباره ریلیز شه مگه میخوای خودتو حبس کنی ؟
نوشته اصلی توسط mahdi گوشی خاموش میشه کسی گله نکنه بریم دنبال آینده مزخرفمون یا حق خدا به همرات فردا فیس بیا کارت دارم
نوشته اصلی توسط mahdi گوشی خاموش میشه کسی گله نکنه بریم دنبال آینده مزخرفمون یا حق موفق باشی
نوشته اصلی توسط kamyab یعنی متغیر شد دیگه ! واسه تشخیص قطعی نیاز به بررسی های بیشتره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 483 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 483 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن