صب بی سینجول چه آرامشی داره
نوشته اصلی توسط MrCrow آلبوم بابک جهانبخش رو به لجن کشید اگه بخواد میتونه ، جلوی این همه بیننده هر چی که دلشون میخواد میگن ، همه هم باور میکنن باو چی میگی واسه خودت ؟ چی کار به جهانبخش ، خراطها دارم ؟ دارم درباره محسن صحبت میکنم ، هنوزم هم همیشه تعریف کرده ... حواشیه البوم هاشم خیلی خوب جمع میکنه هیچ وختم هم زر اضافی برا محسن نزدن
نوشته اصلی توسط Sajjad کسی تدوین ویدئو حرفه ای نیست فتوکلیپ بزنه ؟ بده به همون که کلیپ تیم ملی و اهنگ محسن رو زد خوب بود اون
نوشته اصلی توسط Chavosh صب بی سینجول چه آرامشی داره
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بده به همون که کلیپ تیم ملی و اهنگ محسن رو زد خوب بود اون کویت زندگی میکنه ، الان اومده ایران چند روزه بزار برگرده کویت بگم چند تا ویدئو بزنه ، دزیره رو بزنه رو سکانس های فیلم دزیره
نوشته اصلی توسط Sajjad کویت زندگی میکنه ، الان اومده ایران چند روزه بزار برگرده کویت بگم چند تا ویدئو بزنه ، دزیره رو بزنه رو سکانس های فیلم دزیره نشد بگو به علی بگم
گفتآواز مجوز میگیرد
اقا کسی میدونه این سایتای پیش بینی چطور کار میکنن ؟
نوشته اصلی توسط Sajjad کویت زندگی میکنه ، الان اومده ایران چند روزه بزار برگرده کویت بگم چند تا ویدئو بزنه ، دزیره رو بزنه رو سکانس های فیلم دزیره خدایی .. اخ اخ دریزه برنامه شو دارم من ولی تا حالا باش کار نکردم یه فنم هم از کار افتاده یه برنامه سنگین وا کنم میترکه فک کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 476 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 476 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن