ممر پکیجتون کامله فقط آلبوم توش نیس
سلام دوست عزیز من موسیقی های علی عبدالمالکی رو گوش میدم به وجد هم نمیام فقط زمزمش میکنم و در زمان بی کاری این ها رو گوش میدم آیا این هم حرامه؟پاسخ : سلام
قعطعا که حرام هستش ما بهتون توصیه می کنم در وقت بیکاری به جای گوش دادن به موسقی به صوت های قاری بزرگ عبالباسط گوش فرا دهید . و میبینید چقدر به آرامش می رسین... و نه تنها دیگه موسقی گوش نمیدهید بلکه این عمل رو حرام و از آن به شدت بدتان می آید.
پست یکی مونده به آخر من :| عبدالباسط :| موسیقی :| موتور خونه جهنم :| خدا :|
چه کلیپ چیپی ساختن ببینید کرکر خنده ان جماعت موج سوار و ملت شهیدد پرور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست عزیز من موسیقی های علی عبدالمالکی رو گوش میدم به وجد هم نمیام فقط زمزمش میکنم و در زمان بی کاری این ها رو گوش میدم آیا این هم حرامه؟پاسخ : سلام
قعطعا که حرام هستش ما بهتون توصیه می کنم در وقت بیکاری به جای گوش دادن به موسقی به صوت های قاری بزرگ عبالباسط گوش فرا دهید . و میبینید چقدر به آرامش می رسین... و نه تنها دیگه موسقی گوش نمیدهید بلکه این عمل رو حرام و از آن به شدت بدتان می آید.
پست یکی مونده به آخر من :| عبدالباسط :| موسیقی :| موتور خونه جهنم :| خدا :|
چه کلیپ چیپی ساختن ببینید کرکر خنده ان جماعت موج سوار و ملت شهید پرور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا
سلام یه سوال دارم شما میگین وقتایی که بیکاریم قران گوش بدیم ولی من دوست دارم وقت بیکاری دراز بکشم اگه قران گوش بدم باید بشینم که این برای من سخته بنظرتون عیبی نداره دراز بکشم؟
در حال حاضر 431 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 431 مهمان ها)