نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دوتا منظوره شه
نوشته اصلی توسط mohammad انجام شد
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH این پیج ۲ تا ادمین داره ، نوید هم ادمین شد ادمین میشی تو هم ؟ منم اضافه کن
نوشته اصلی توسط HO33E!N هیچ وقت ممرُ اون قد قاطی ندیدممردک سودجو یاد داوود بخیر میخواست بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط SINA همون موقع فک کنم جنبش سبز می خواست بره کهریزک نزدیک بود محسنو تا اعدام ببره جلو اگر دستیِ ممرُ نکشیده بود پارو که هیچی 13 هم تو کهریزک میخوند
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi کار اون دیوث بصیرت نیا بود ..به خاطر اون بیانیه داد پلیس اومده بود میگفتن تجمع نکنید محسن هم خبر بش رسید ، گفت اینا از ما نیستن
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi دیگه باید 2تنا کارگر افغانی بیاریم متقاعدت کنه دیگه راهی نیست هر جوابی به امثال شما داده بشه همین شرو ورارو تحویل میدین کلا سوژه خنده ی خوبی هستین تو کی هستی که بخوای به من بخدی؟؟؟ اندازه عرب سوسمارخوری رهم قبولت ندارم به من میگی سوژه خنده؟
نوشته اصلی توسط ^Amin^ من طرفدار خواننده خاصی نیستم بیشتر طرفدار آهنگ زیبا هستم چاوشی و شادمهر و معین و ابی و امید بیشتر این پنجتا کسی که طرفدار اهنگ زیبا باشه واسش مهم نیست کی میخونه و چطور میخونه مطمئن باش خیلی خواننده ها رفتن دنبال همین راهی که تو رفتی که بگن محسن صداش مال خودش نیست که بعدش به غلط کردن افتادن
نوشته اصلی توسط Herzeleid منم اضافه کن چی بود یوزرت باید فعال باشیا برا استاد
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! واسه كي تشكر زدي ممد سینجول
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 462 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 462 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن