نوشته اصلی توسط ahmadsp ج نمیدی منم نمیدم من نمیدم فقط میگیرم
نوشته اصلی توسط mohammad 5250 5250 رو اتیشش زدم دارم لومیا 520 میگیرم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ahmadsp دیوثا تازه داشتم سریالام رو ارشیو میکردم نصفه کاره گذاشتن 17 گیگ حجم دوستمو کش رفتن
نوشته اصلی توسط mohammad اخرین فوتبالا pes 2006 و فیفا 07 بودنهایت بازی هم جی تی ای 5 و ای جی ای 2 دیگه بازی نصب نمیشد همین الانم نصب نمیشه دقیقا یکی از بچه ها 500 گیگ بازی برام ریخت دیدم پی سی میرینه همه رو پاک کردم پپسی من رو عشقه
نوشته اصلی توسط Milad عدد 1 را به 8090 بفرستید بعد واستون یه اس ام اس میاد کد رو به 8282 بفرستید 1000 تومن شارژشید 3 تومن تا حالا گرفتم
نوشته اصلی توسط Milad عدد 1 را به 8090 بفرستید بعد واستون یه اس ام اس میاد کد رو به 8282 بفرستید 1000 تومن شارژشید سرکاریه ؟
نوشته اصلی توسط Milad 5250 رو اتیشش زدم دارم لومیا 520 میگیرم خاک بر سرت گوشی به این خوبی تاچ گوشی خراب شدن بود گذاشتمش تو جیبم تو گرمای 50 درجه ای رفتم بیرون جیبم خیس عرق بود اومدم خونه گوشی رو دراوردم تاچ درست شده بود
نوشته اصلی توسط Milad ما فقیر بیچاره ها پایین ترین مدلش رو میگیریم 520 صبر میکردی 730 میومد میگرفتی
نوشته اصلی توسط mohammad بیشتر بحث رئال و فحش به کارلتوس گفتم تو طرفدار چلسی هستی مزاحم نشیم بیخیال ولی این دل و قلوه رو سند ال کردمنیومد واست فحش به کارلتو رُ من پایم شدید
سینجول رو یه بار کار داریم حالا نیست کیا بودن ویندوز 10 داشتن ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 554 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 554 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن