نوشته بود انتقادی که به امتیاز نهاییوارده اینه که چرا بیننده با یارو همراه میشه و حتی تو اداره ی پلیس دست به درگاه خدا بلند میکنه که طرف گیر نیفته
![]()
پس از درگیری فیزیکی بین خوزه مورینیو و آرسن ونگر در استمفوردبریج، حالا سرمربی توپیچی ها به خاطر رفتار خود عذرخواهی می کند. با این حال ونگر همچنان معتقد است که او به سخره گرفته شده است.
در بازی اخیر تیم های آرسنال و چلسی، ونگر و مورینیو با هم درگیر شدند که در آن صحنه سرمربی توپچی ها با دست خوزه مورینیو را هول داد. ونگر قبلا به این موضوع اعتراف کرده بود ولی گفته که هیچ گونه احساس پشیمانی از کار خود نمی کند ولی حالا به خاطر این عمل حاضر به عذرخواهی شده است.
به گزارش سایت گل بین الملل ونگر در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم که بیش از حد به این صحنه اهمیت داده ایم، من وارد محوطه کادر فنی چلسی نشدم ولی از رفتار خشن خود احساس پشیمانی می کنم و عذر می خواهم. آیا مورینیو من را به سخره گرفت ؟ بله، این گونه احساس می کنم."
رابطه ونگر با سرمربی پرتغالی چلسی از ابتدای ورود او به لیگ برتر در سال ۲۰۰۴، همواره تیره و تار بوده است و زمانی که در سال گذشته مورینیو، سرمربی توپچی ها را "متخصص در باخت" خطاب کرد حالا آنها به دشمن قسم خورده هم تبدیل شده اند. مورینیو هرگز به خاطر این نقل قول خود عذرخواهی نکرد و زمانی که از او در مورد درگیری با ونگر سوال شد، جواب داد:" لازم نمی بینم در مورد چیزی که تصاویر تلویزیونی به خوبی نمایش داده اند توضیح دهم."
در حال حاضر 92 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 92 مهمان ها)