نوشته اصلی توسط
A M I R
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه خلافت اسلامی یا همون داعش یکی از موفق ترین سیستم های جذب نیروهای چریکی رو تووی این چند سال اخیر داشته . روانه ده ها جوان ، دختر و پسر از خانه های خودشون در اروپا فرار می کنن تا به داعش بپیوندن . این گروه با برنامه ریزی و از طریق دنیای مجازی جوان ها رو انتخاب می کنه و با یک کار دقیق و برنامه ریزی شده طوری اوون ها رو شستشوی مغزی میده که داوطلبانه به عضویت داعش درمی آیند
دچار غرور نشین و از بیان جملاتی که این اتفاق ها واسه ما نمی افته خودداری کنین ، خیلی مراقب رفتار ها و آدم هایی که در محیط مجازی بهتون نزدیک میشن باشین و به هیچ عنوان اجازه ندین کسی برای شما از جذابیت های ایدئولوژی احمقانش بگه .
همین
چند شب پیش یکیشون در مترو سراغ من اومد ،شروع کرد تز دادن و چرت و پرت گفتن . بعد یک قران بهم داد که روش علامت این گروه بود ، بهش گفتم می دونی این در آلمان ممنوعه ؟ گفت نه چه کسی گفته ؟ من هم ایستگاه بعد به بهانه صحبت پیادش کردم ، به پلیس اطلاع دادم و سریع دستگیرش کردن تا یاد بگیره کی گفته که ممنوعه
آدم فروش