نوشته اصلی توسط kamyab این منم ! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] حق داري از تجربيات من ميخواي استفاده كني
نوشته اصلی توسط kamyab شناسه رو میشناختم ، اسما رو دو به شک میشم منو دست کم نگیر حافظه خیلی خری دارم ! موفق باشی
نوشته اصلی توسط Herzeleid پرتغال دانمارک رُ میزنه ؟؟ کسی جرات نکرده بزنه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط kamyab یعنی از دوستای ایمان بوده ؟! شک نکن
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi به راستی که خیلی زر زدید من دو روز نبودم 400 صفحه رفت جلو خودت کم زر نزده بودی
نوشته اصلی توسط Herzeleid پرتغال دانمارک رُ میزنه ؟؟ بعیدهایران قویتر از پرتغاله بوسنی و پرتغال بازی کنن شک نکن بوسنی میزنه
نوشته اصلی توسط Milad بایدم بخندی ، تو نخندی کی بخنده ! نوشته اصلی توسط tandis_m حق داري از تجربيات من ميخواي استفاده كني تجربه !؟ شیب ؟! بام ؟! نوشته اصلی توسط DePreSso موفق باشی شک دارم
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط Herzeleid شاید از گروه دولا شوندگان بوده به خودم توهین کنید به اون بنده خدا نه
نوشته اصلی توسط Milad جمله بندیت هم مثله خودم تخمیه اخه بچه کجای اراکی ؟ همه جای اراک سرایم من است مهمه ؟
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad کسی جرات نکرده بزنه همون فرانسه کافیه واسه امشب
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 378 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 378 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن