نوشته اصلی توسط A M I R وااله اینجور که میگن خوب گیرشون میاد کی بکنن تو پاچشون معلوم نی
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط A M I R بری به حق علی بیفتی لب مرزی جایی به فاک بری اصلا برنگردی
نوشته اصلی توسط A M I R اینا اینجا از هم مشاوره میگیرن باید حق مجمع رو بدن کاملا صحیح است
داعشیا بگیرنت
نوشته اصلی توسط A M I R بری به حق علی بیفتی لب مرزی جایی به فاک بری اصلا برنگردی بیفته تایباد کارش تمومه
آقا نذر کردم شرطُ ببرم 25% بدم به محک اسمش همون پولشویی میشه؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N آقا نذر کردم شرطُ ببرم 25% بدم به محک اسمش همون پولشویی میشه؟ اره
نوشته اصلی توسط A M I R سینجول دیوث خائنه هائن پ چی
نوشته اصلی توسط A M I R شب البوم زدیم محسن نوشتن رفقا سریه ریپورت بدین جلو پخش البوم گرفته شه البته وقتی بهادر میگه سریع نیرو انتظامی جمعش کرده چه انتظاری از این شاسکول داری بیانیه بهادر درباره نحوه گوش دادن به آلبومپشمک فکر کرده بود تا الان آهنگ گوش ندادیم مثل خلبان ها بود
نوشته اصلی توسط mohammad68 بیا خوشگلم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ******
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست ندیدی جانم از غم ناشکیباست چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم . . . به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 864 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 864 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن