نوشته اصلی توسط Milad شلام من عشل هشتم طرفدار سیروان هم بود نظرتُ درباره ی اینا بگو: موری:جاکش جعفر:ک س کش مانی:کو ن ده مصاحبه ی وحشتناکی بود
اکبر عمیقا درگیر صحنه های فیلمه شده
نوشته اصلی توسط HO33E!N نظرتُ درباره ی اینا بگو: موری:جاکش جعفر:ک س کش مانی:کو ن ده مصاحبه ی وحشتناکی بود من به اونجاش رسیدم در جا شیفت دیلیت کردم
نوشته اصلی توسط Herzeleid من به اونجاش رسیدم در جا شیفت دیلیت کردم من نمیدونم تو اون میتینگ به این موری و جعفر و ... تجاوز نشد؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N نظرتُ درباره ی اینا بگو: موری:جاکش جعفر:ک س کش مانی:کو ن ده مصاحبه ی وحشتناکی بود کلا دخترای مردی داشتیم اون شب من به احمد گفتم گوه نخور دیوث دختره برگشت گفت چقدر بی ادبید رفت
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad کلا دخترای مردی داشتیم اون شب من به احمد گفتم گوه نخور دیوث دختره برگشت گفت چقدر بی ادبید رفت کدوم دختر؟نداشتیم این سوسول بازیا
نوشته اصلی توسط HO33E!N من نمیدونم تو اون میتینگ به این موری و جعفر و ... تجاوز نشد؟ حالا غیبتشون نباشه ولی خیلی خطرناک بودن اون اکیپ من حتی میترسیدم تو تاپیکی که حضور دارن پست بدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N من نمیدونم تو اون میتینگ به این موری و جعفر و ... تجاوز نشد؟ راستی تو نبودی چرا ؟
نوشته اصلی توسط Milad راستی تو نبودی چرا ؟ البته منظورم میتینگ اصفهان بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N کدوم دختر؟نداشتیم این سوسول بازیا اسم نمیارم ریا نشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 511 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 511 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن