الانه که امیر بپره به یکی
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
ریپ سینا چیز دیگریس تست شد !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من پارو نه تنها با یک شاخه،بلکه با هیچکدام از آثار محسن قابل مقایسه نیست،ولی اگر قرار بر مقایسه هم باشه نمیشه آلبومی رو که یک هفته از انتشارش میگذره رو با بک شاخه مقایسه کرد.
من به شخصه روزی که یک شاخه اومد فقط و فقط با کجاست بگو و ناز ارتباط گرفتم،اما یواش یواش خیلی چیزها واسم تغییر کرد.و امروز به قول دوستان بهترین آلبوم محسن شاید باشه.
اما با همه ی این تفاسیر محسن تو پارو داره حرفهای جدیدی میزنه که تا حالا اونها رو رو نکرده،آلبومی که به شدت معتقدم ماه ها و یا شاید سالها زمان ببره تا بخواد جا بیفته و از حق نگذریم این خواسته ی خودمون بود
ما از کارهای روزمره و روتین و کلیشه ای خسته شدیم، ما دنبال کاری بودیم و یا هستیم که درگیرمون کنه،آخه تا کی میخوان بیان بگن تو خودت میدونی من دیوونم،بزار دستا تو دستم،یا تنظیم های کوچه بازاری آلبومهایی که به وفور نعمت یافت میشه.
من با قاطیت و نه فقط از روی احساس این آلبوم محسن رو قدرتمند ترین اثر ایشان از روز اول کاریشان تا به امروز میدانم.
کمد پلی شد.
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
روایت داریم که پدرِ این لاریجانیا هروقت حوصلش سر میرفته
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به زنش میگفته: بیا یه قوه به نظام اضافه کنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 465 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 465 مهمان ها)