نوشته اصلی توسط mali68 سخت شده پدر مادرا بلد نیستن به ... خوردن میفتن بعضی وقتا پدر و مادرن دیگر
نوشته اصلی توسط pirana از یه مهندس نفت بیشتر پول درمیاری مهندس میره تو بیابون بی آب و علف تو ضل آفتاب واسه ساعتی 10تومن خدا منو بکش پس چرا مهندس نفت سانتافه دارم من تازه میخوام رنو بخرم؟
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo دو ساعت 30 تومن!!! یعنی ساعتی 15!!! دیگه میشه جلسه ای 30 تومن که معمولا 1 ساعت و نیمه و چون معلم وجدان داره یا بی تجربس 2 ساعت نگه میداره
نوشته اصلی توسط mali68 سرم گرم باشه همینش خوبه..واسه توام در شرط بندی ارزوی بردهای متوالی میکنم خسته نميشي از سر و كله زدن باهاشون؟؟ فعلا كه مالباخته ايم
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo نه؟؟ خیلی باهاشون راه میای!!! بیشترشون خرپولن بیشتر از این پول نمیدن از ما بگیر بده به اینا..واسه سرگرم شدن قبول کردم
نوشته اصلی توسط A M I R اره اگه صبح قبل 7 بلند شم رایگان دل میشه وگرنه میره برا روزای بعد دان شده ولی ترجیح میدم گوش ندم
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط HO33E!N دیگه میشه جلسه ای 30 تومن که معمولا 1 ساعت و نیمه و چون معلم وجدان داره یا بی تجربس 2 ساعت نگه میداره اسم دو ساعت همون يك ساعت و نيم تازه بينش انتراك هم ميده
نوشته اصلی توسط Herzeleid خسته نميشي از سر و كله زدن باهاشون؟؟ فعلا كه مالباخته ايم من معلم باشم هر روز باید به دلیل ضرب و شتم بچه تو دادگاه باشم
نوشته اصلی توسط HO33E!N دیگه میشه جلسه ای 30 تومن که معمولا 1 ساعت و نیمه و چون معلم وجدان داره یا بی تجربس 2 ساعت نگه میداره تخفیف بده مشتری بشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid خسته نميشي از سر و كله زدن باهاشون؟؟ فعلا كه مالباخته ايم بعضی شبا فشارم میره رو شیش..سخته خیلی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 509 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 509 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن