نوشته اصلی توسط HO33E!N دیگه میشه جلسه ای 30 تومن که معمولا 1 ساعت و نیمه و چون معلم وجدان داره یا بی تجربس 2 ساعت نگه میداره وجدانش خیلی زیاده! اصلش یک ساعت هست . نیم ساعت یا یک ربع هم اضافه میمونن! ولی بیشتر میگیرن! خدا خیرش بده در کل
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Herzeleid اسم دو ساعت همون يك ساعت و نيم تازه بينش انتراك هم ميده خوب پسرم دیگه تعریف کن تو مدرسه چه کارا کردی
نوشته اصلی توسط mali68 پس چرا مهندس نفت سانتافه دارم من تازه میخوام رنو بخرم؟ کی گفته؟ من به چشم خودم مهندس 10سال سابقه دیدم سمند داشت... 6سال سابقه 206 داشت...
نوشته اصلی توسط HO33E!N من معلم باشم هر روز باید به دلیل ضرب و شتم بچه تو دادگاه باشم يه مورد ديگه از شباهت هاي روحي من و تو
نوشته اصلی توسط mali68 بیشترشون خرپولن بیشتر از این پول نمیدن از ما بگیر بده به اینا..واسه سرگرم شدن قبول کردم بله حدس زدم! کار خوبی میکنی! ولی گاهی گیج بازی در میارن آدم دلش میخواد بزنه صورتشون رو صاف کنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N خوب پسرم دیگه تعریف کن تو مدرسه چه کارا کردی اول مهر ادامس چسبوندم رو صندلي معلم امد نشست روش ديگه نميتونست بلند شه
نوشته اصلی توسط Herzeleid اول مهر ادامس چسبوندم رو صندلي معلم امد نشست روش ديگه نميتونست بلند شه دسته بخاری رو بالا نگه داشته بودیم معلم اومد برداشت دستش چسبید...البته کتکم زیاد خوردیم که در این مقال نمیگنجه
نوشته اصلی توسط mali68 بعضی شبا فشارم میره رو شیش..سخته خیلی ديگه خيلي اذيت نكن خودتُ البته ميدونم ادم با وجداني هستي ولي بيش از حد وقت نذار
نوشته اصلی توسط A M I R فقط شعرا عوض شده انگار این بابک فقط شعر عوض میکنن
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 506 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 506 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن