[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۱ ساعت ·
همتون ادعای روشن فکری و آزادیِ بیان دارین ولی هیچکدومِتون به عقایدِ دیگران احترام نمیذارید ! البته بلانسبتِ بعضیا ، روی صحتبم با اوناییِ که میان اینجا فحش میدن !!! خُب دوستِ عزیزم وقتی از ما خوشِت نمیاد چرا میای اینجا و پیگیرِ کارِ مایی ؟!؟ اینجا اسمشِ فن پیجِ ! یعنی این صفحه برای من و تتلیتی هاست و همه کسایی که بهم لطف دارن ، من دوست دارم هرجایی که میرم و هرکاری که میکنم بیام اینجا بگم و عکسِشو بذارم ! چون کسی رو جُز تتلیتی ها ندارم !! چون اگه به جایی رسیدم به خاطرِ اوناس پس باید از هرچی که دارم براشون مایه بذارم تا بتونم از خجالتِشون در بیام ! برای همین هم تا جایی که بتونم زود زود آهنگ میدم و باهاشون حرف میزنم و مسیجاشونو جواب میدم و براشون عکس و فیلم میذارم !! پس شمایی که با ما حال نمیکنی و طرفدارِ کسِ دیگه ای لطفاً اینجا نیا و برو تو همون صفحات !! از هر دستی که بدید از همون دست پس میگیریدا ! توهین کنید ، توهین میشنوید ! پس بینِ خودِتون جنگ راه نندازین ! بذارید هرکی کارِ خودشو بکنه و اگه نمیخوای حمایت کنی نیا و انرژی منفی نده ! همین ! کارِ سختی نیست ! مرسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 480 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 480 مهمان ها)