نوشته اصلی توسط Herzeleid من فكر كردم جدا شده نه بابا ، مهریه سنگین بوده
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط kamyab نمیشناسی حالا ؟! داری جو میدی ؟! بیش از این باز نکن پخ بده بینیم چه میگی
من همین امشب دوست دختر میخوام
نوشته اصلی توسط Mehdi نه نداریم یعنی توانایی های لازم رو نداریم اگه میشه شما اموزش های مورد نیاز رو به ما بده آموزشی نیست بیشتر یه زبون چرب و نرم می خواد یا یه پولی که خرج کنی یا ظاهر مناسب سیرت زیبا به هیچ عنوان به کار نمیاد در این موارد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من همین امشب دوست دختر میخوام سر پیری و معرکه گیری
نوشته اصلی توسط Chavosh باور کن طرف دو سه بار زنگ زد خواست بحثو ببره اون طرف من بردمش طرف دیگه تو که اصن وجود خارج نداری عزیزم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط HO33E!N آموزشی نیست بیشتر یه زبون چرب و نرم می خواد یا یه پولی که خرج کنی یا ظاهر مناسب سیرت زیبا به هیچ عنوان به کار نمیاد در این موارد التییدات المکرر بریم تو کار تاپیک آموزش دختر بازی
نوشته اصلی توسط HO33E!N آموزشی نیست بیشتر یه زبون چرب و نرم می خواد یا یه پولی که خرج کنی یا ظاهر مناسب سیرت زیبا به هیچ عنوان به کار نمیاد در این موارد یعنی باید زبون داشته باشی تا مخه دختر رو به کار بندازی
نوشته اصلی توسط HO33E!N سر پیری و معرکه گیری دود از کنده بلند میشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N بیش از این باز نکن پخ بده بینیم چه میگی بسته بودن کمکی بهت نمی کنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 565 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 565 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن