شبکه ورزش تاجیک رو اورده بود در مورد سرود تیم ملی صحبت میکرد
میگفت 2006 وقتی رفتیم المان وقتی میخواستیم سرود تیم ملی رو بخونیم موزیسن خارجی فک میکردن سرود تیم ملی اهنگ ارش ه
Hero Enter
Viva Real Madrid
رضا رشیدپور مجری تلویزیون ، چندی پیش با ذکر خاطره ای از اجرای قطعه عاشقانه با صدای امیر تاجیک به این موضوع پرداخته بود . در زیر این مطلب آمده است :
شاید هشت سال پیش بود . من و امیر تاجیک خیلی با هم رفیق بودیم . شب های زیادی در آپارتمان من می خوابید . آن روز ها در اوج بود . با آهنگ زیر آسمان شهر .
بعد از ظهر مشغول گپ زدن و میوه خوردن بودیم . مرحوم بابک بیات روی تلفن امیر تماس گرفت . رنگ از رخسار رفیقم پریده بود . امیر را به استودیو احضار کرد ...
تا نیمه های شب مشغول خانه تکانی بودم ! ساعت سه صبح امیر آمد . خیلی خوشحال بود . یک سی دی در دست داشت . کامپیوتر را روشن کردم ...
تا تو عاشقانه بودی ...
خیلی خوب خوانده بود . آنقدر که خودش هم باورش نمی شد . به امیر تبریک گفتم و از او خواستم که این آهنگ را حتما بخرد . قیمتش سه میلیون تومان بود ...
امیر تاجیک سر قیمت به توافق نرسید و آن ترانه ی زیبا باقی ماند .
یک ماه به فوت استاد بابک بیات مانده بود که به اتفاق محمد اصفهانی مهمان منزلشان بودم . همان ترانه را با شور و حرارت فراوان و با صدای خودشان اجرا کردند . پیانو هم می نواختند ...
سالها گذشت تا همان ترانه ی خاطره انگیز را در کاست مانی رهنما شنیدم . اجرای زیبایی داشت .
باز هم سالها گذشت گوشهایم با شنیدن این ترانه در کاست آقای حامدی تعجب کردند !!!
امیر اشتباه کرد . باید همان روز این اثر زیبا را می خرید . اصولا امیر زیاد اشتباه می کند ! آقای ابراهیم حامدی بسیار خواننده ی توانا و نازنینی هستند اما باید اعتراف کنم که اجرای امیر تاجیک به مراتب زیباتر بود . شاید دلیل آن نفسهای بابک بیات باشد . نمی دانم !
Hero Enter
Viva Real Madrid
بازی رو زدم 3-1 به نفع سوئیس
Hero Enter
Viva Real Madrid
آقا ما زديم 2-0 به نيت برد سوئيس
ديدم اس داد
اكوادور 2
سوئيس 0
در حال حاضر 210 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 210 مهمان ها)