[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
خب اگه میخواستم بخونم میخوندم دیگه
اختصاصی «موسیقی ما»؛
لينك 320 ميخوام
اي بابا احمد جون فكرم هزار جاس الان همينم كه يادم افتاد خيليه در ضمن دخي نذاشت ميگه مياي باهام لج ميكنه سال آخرم . آخه پارسال با همين خانم من درگير شدم سر لاك ناخنم سر كلاس به دخي گفته بود مامانت مگه نماز نميخونه كه لاك داره . سر اين حرف دفترو گذاشتم رو سرم تا عذر خواهي كرد ولي هي چپ و راست گير ميداد به دخي![]()
جدای از اینکه مسائل اجتماعی باید در ترانه بیاید، باید مسائل سیاسی هم به ترانه وارد شود و مسؤولان سیاسی پاسخگو باشند. اما در کشور ما چون کانالهای ترانه اجتماعی بسته است و چه از طریق ارشاد و چه تلویزیون این چنین آثاری مجوز نمیگیرند. بنابراین ترانههای اجتماعی بسیار نحیف هستند و چیزی در چنته ندارند. به همین دلیل در مورد ترانه اجتماعی خوشبین نیستم و علت مخالفت با آن را هم نمیفهمم.
این ترانهسرا درباره علت مخالفت با ترانههای اجتماعی هم گفت: من علت مخالفت با این ترانهها را تنگ نظری میدانم و فکر میکنم اگر اجازه بدهند ترانه اجتماعی به کارکردش عمل کند، میتواند مفید باشد و اگر سرکوب شود، به شکل دیگری خودش را نشان میدهد.
مهم ترین قسمتش همینجاست
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا همین ورژن remixفقط موجود هستش ، تو رادیو جوان هم فقط remixبود
ویرایش توسط kamyab : 10-18-2014 در ساعت 11:41 AM
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
فک کنم 800 مگ برای همه
اکانت رایگان بسازی 1 گیگ
در حال حاضر 640 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 640 مهمان ها)