نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH چه هوایی شد هوایی شدی خواستی که قلبمو دورش کنی***دل تو دلت نبود بزنی ذوقمو کورش کنی
نوشته اصلی توسط HO33E!N امروز خیلی خسته شدم بعد از این کشف مفهوم بذا برا روزای آینده امروز ۲ تا فنلاندی که اصلا نمیدونستن ایران کجاست به طور عجیبی داشتن درباره البوم محسن حرف و نقد میکردن به ما بپیوندید ، نقد چاوشی ، نقد همه والا
نوشته اصلی توسط HO33E!N هوایی شدی خواستی که قلبمو دورش کنی***دل تو دلت نبود بزنی ذوقمو کورش کنی اون کلاه لبه دار گنده رو میزاری روی سرت نشناسنت
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N هوایی شدی خواستی که قلبمو دورش کنی***دل تو دلت نبود بزنی ذوقمو کورش کنی روحت دو قسمت شد میان ما جــــر خوردی ، هر شب کتک خوردی کتک خوردی کتک خوردی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH امروز ۲ تا فنلاندی که اصلا نمیدونستن ایران کجاست به طور عجیبی داشتن درباره البوم محسن حرف و نقد میکردن به ما بپیوندید ، نقد چاوشی ، نقد همه والا انقدر از نروژ و اپل و این داستانا حرف نزن
نوشته اصلی توسط Milad انقدر از نروژ و اپل و این داستانا حرف نزن والا هر کی الان تو نت داره نقد میکنه اغا رو دهنمو همین اپل سرویس کرده
از امشب نیمه شمالی کشور 8 تا 14 درجه کاهش دما
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH والا هر کی الان تو نت داره نقد میکنه اغا رو دهنمو همین اپل سرویس کرده من اگه تو نروژ بودم اپل هم داشتم در بارانو گل میگرفتم ما بیکاریم میایم اینجا تو چته دیگه ؟
یه پاییز دیگه بازم تو راهه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 474 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 474 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن