نوشته اصلی توسط Milad شانسلونا برازنده بارسلونا دیوث به نظرم به نفعتون شد چون قراره اتوبوسی دفاع کنید به جای بیل یه بازیکن دفاعی تر مثل ایسکو رو بازی میده 2-4-4
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بهونه ها شروع شد سه شنبه بارسا با آژاکس تو اسپانیا چهارشنبه لیورپول رئال تو انگلیس یه روز استراحت بیشتر با یه تیم قزمیت اونوقت ما با یه لشگر مصدوم باید با لیورپول بازی کنیم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HASSAN دیوث به نظرم به نفعتون شد چون قراره اتوبوسی دفاع کنید به جای بیل یه بازیکن دفاعی تر مثل ایسکو رو بازی میده 2-4-4 منم میخواستم همینو بگم تو گفتی بیل مصدوم نمیشدم میرفت رو نیمکت باز
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بهونه ها شروع شد 50 تا گل هم بخورن بهونشون یا داورِ یا غیبت بیل
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH منم میخواستم همینو بگم تو گفتی بیل مصدوم نمیشدم میرفت رو نیمکت باز
نوشته اصلی توسط HASSAN دیوث به نظرم به نفعتون شد چون قراره اتوبوسی دفاع کنید به جای بیل یه بازیکن دفاعی تر مثل ایسکو رو بازی میده 2-4-4 من تو فکر 6 تایی کردنتون بودم ..الان نهایت بتونیم 3-0 ببریمتون
نوشته اصلی توسط HASSAN 50 تا گل هم بخورن بهونشون یا داورِ یا غیبت بیل
نوشته اصلی توسط Milad من تو فکر 6 تایی کردنتون بودم ..الان نهایت بتونیم 3-0 ببریمتون بازم خدا رو شکر امید دارین از الان شروع نکردین باز
هیچوقت شرایط عادلانه نیست تو الکلاسیکو ...این دفعه هم شما 4-3-3-1 بازی میکنید البته داور ماینکو باشه میشه دو نفر حساب کرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 497 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 497 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن