نوشته اصلی توسط pirana مثلا بگو برای یه مدت مشخص پول تو جیبی ـت نصف میشه و اگه رفتارتو تغییر ندی زمان ـش تمدید میشه بابا 22 سالشه ايني كه ميگين براي 10 ساله جواب ميده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 در حد خرید یه فلافل باشه کافیه بچه میره تا قزوین و برمیگرده ها... الان فکر میکنن کل حرفات شوخی ـه
نوشته اصلی توسط tandis_m بيا الان زنگ زده مينا جون عذر ميخوام تند صحبت كردم گفتم خواهش ميكنم زود ميگه ميشه يه مقدار از پولمو بريزي به حسابم ؟ اينم از عذر خواهي كردنش مینا جون یعنی چی !!! آخه چرا گذاشتی اینطوری صدات کنه جان خودم اگه من بودم تا یه هفته حبسش میکردم
نوشته اصلی توسط AkbaR عکس کیتارو و صفاریان رو محسن گرفته
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مینا جون یعنی چی !!! آخه چرا گذاشتی اینطوری صدات کنه جان خودم اگه من بودم تا یه هفته حبسش میکردم بيخيال حرص نخور
نوشته اصلی توسط pirana بچه میره تا قزوین و برمیگرده ها... الان فکر میکنن کل حرفات شوخی ـه باید هزینه ها رو دقیق حساب کنی ، حالا چون شهرستانه باید یکم بیشتر پول داد ولی نه 450 تومن نباید الکی به بچه پول داد
نوشته اصلی توسط asc
نوشته اصلی توسط tandis_m چي ميگي احسان ماهي 450 تومن خرجي بهش ميدم اعــــــــــــــع پس بگو... من با این همه هیکل و رفت و آمد و زندگی مجردی با 300 سر میکنم... ناز و نعمت گستاخش کرده پس
نوشته اصلی توسط tandis_m بيخيال حرص نخور واقعا آدم چه چیزایی میبینه باباش چیزی بهش نمیگه ؟؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 باید هزینه ها رو دقیق حساب کنی ، حالا چون شهرستانه باید یکم بیشتر پول داد ولی نه 450 تومن نباید الکی به بچه پول داد دوست دخترم داره آخه هزينه اونم هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 573 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 573 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن