نوشته اصلی توسط ehsan1361 اتفاقا پدر من زیاد اهل کتک زدن نبود ، از همون اول کاری کرد که به قول معروف روی پای خودمون بزرگ بشیم خدا حفظ ـش کنه
نوشته اصلی توسط tandis_m دوست دخترم داره آخه هزينه اونم هست خو ما هم داشتیم اونم چند تا بدون شوخی خیلی پول توجیبی میدی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دیگه اینقد هم نه یه دست و پا کبود بشه کافیه کمربند خوبه تجربه همه مدل ـشو دارم...
نوشته اصلی توسط pirana اعــــــــــــــع پس بگو... من با این همه هیکل و رفت و آمد و زندگی مجردی با 300 سر میکنم... ناز و نعمت گستاخش کرده پس 300 ؟
نوشته اصلی توسط pirana خدا حفظ ـش کنه خدا پدر شما هم حفظ کنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خو ما هم داشتیم اونم چند تا بدون شوخی خیلی پول توجیبی میدی پدرش ميگه اينجوري پول بهش نده ها من گوش نميدم
نوشته اصلی توسط tandis_m بيا الان زنگ زده مينا جون عذر ميخوام تند صحبت كردم گفتم خواهش ميكنم زود ميگه ميشه يه مقدار از پولمو بريزي به حسابم ؟ اينم از عذر خواهي كردنش بگو نه خب... یه کم سختگیری کن انقدر مهربون نباش
نوشته اصلی توسط tandis_m پدرش ميگه اينجوري پول بهش نده ها من گوش نميدم خو بفرما ، خودت تقصیرکاری دیگه از یه جایی باید شروع کنی به سخت گرفتن
خو من كه ميگم خودم مقصرم لوس بارش آوردم
نوشته اصلی توسط tandis_m بابا 22 سالشه ايني كه ميگين براي 10 ساله جواب ميده برای هر سنی جواب میده... یا بره کار کنه که قدر عافیت رو بدونه... یا 2دفعه که ته جیبش خالی بود روش نشد با دوستاش بره اینور اونور به فکر تغییر میوفته!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 232 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 232 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن