تف و لعنت به سرنوشت من و امثال من که ما را
از هزاران هزار حتی یک دعا کارگر نیامد
داغ و دردا که هیچ دردی، درد و داغا که هیچ داغی
از تو پُردردوداغیاغی! دردتر داغتر نیامد
![]()
تف و لعنت به سرنوشت من و امثال من که ما را
از هزاران هزار حتی یک دعا کارگر نیامد
داغ و دردا که هیچ دردی، درد و داغا که هیچ داغی
از تو پُردردوداغیاغی! دردتر داغتر نیامد
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی موج و حباب خونه نساز!
نفسم! توی خواب خونه نساز!
دل به ردّ سراب جاده نبند!
زو گسلهای آب خونه نساز!پدرت کرده و پشیمونه
مثل اسپند ِ روی آتیشه
با خیال ِ طناب میخوابه
با خیال ِ طناب پا میشه
پسرم! با طناب خونه نساز!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ممه های مرمری هدیه به بیت رهبری![]()
با موبایل شماره صفحه هرو نشون نمیده
می خوام بیام صفحه آخرا باید پست بذارم
مدیر جوابگو باش
چند روزه اینجا شده ترانزیت ادوات نظامی اینقد جنگند رد میشه ظهرا که خواب نداریم کیلومترها تو جادهای خارج شهر ترافیک تانک توپ انواع سلاح نظامی شده......
فردا پس فردا اگه چیزی شد نبودیم بدونین رفتیم شهید شدیم برگشتیم
اسم کاربریم از حرفه ای تغییر بدین شهید حرفه ای![]()
در حال حاضر 604 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 604 مهمان ها)