اعوذبالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
بي احترامي كاسياس به امام زمان (عج) و حذف اسپانيا از جام جهاني...
منتظران گرامي: اينجانب در اوايل ماه مبارك شعبان ايميلي را براي اقاي كايساس فرستادم و از وي به دين مبين اسلام و مذهب حقه تشيع دعوت كردم.
در اول ايميل از اندولس قديم تعريف كردم و گفتم كه اجداد شما همه مسلمان بوده اند و در يك فتنه خارجي شما را از اصل و ريشه خود دور كردند.
سپس از وي دعوت كردم كه دين مبين اسلام و مذهب حقه تشيع را بپذيرد زيرا راه و صراط مستقيم و منتهي به بهشت برين همين راه است و بس و راه ها و طرق غير از ان آتش جهنم و شكست و روسياهي دنيا و آخرت را دربر خواهد داشت.
هر چقدر منتظر ماندم ديدم به نامه ام پاسخ نمي دهد.
دوباره در يك دعوت نامه رسمي از وي خواستم كه لطفاً جواب نامه ام را بدهيد خواه رد دعوتمان باشد يا پذيرش آن.
اما ايشان هيچگونه توجهي به ما نكردند، انگار كه اصلاً نامه اي دريافت نكرده اند.
در حقيقت بي توجهي او به نامه اي كه با نام حضرت ولي عصر "ارواحنا فداه" مزيّن شده يك نوع بي احترامي است.
وقتي كه از وي نااميد شدم بسيار دعا كردم كه حضرت ولي عصر عليه السلام او را در سراسر دنيا و كشورش روسياه و شرمنده كند همانطور كه قلب حضرت صاحب الزمان عليه السلام را شكسته بود.
دعاهاي من باعث شد كه وي روسياه ترين شخص جام جهاني شود، جامي كه بيش از يك ميليارد بيننده در جهان دارد.
چه روسياهي بالاتر از اين كه در دو بازي ٧ گل بخورد؟!
لعنت خداوند بر او باد كه قلب ما را با بي احترامي به حضرت صاحب الأمر عليه السلام (ارواحنا فداه) جريه دار كرد.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
تنها نماينده رسمي حضرت ولي عصر عليه السلام در فيس بوك و توييتر...
اين چي ميزنه لامصب