نوشته اصلی توسط Sajjad آنها سجاده ها را آتش میزنند و این ها بت ها را می شکنند . غافل از این که خدا همانست که بر لب قمارباز در حال باختن جاریست حسین بعد از ظهر فینگلیش پست داد راسته که میگن این پولها عیب داره ، کیبوردم سوخت ، یه دقیقه بعد گفت درست شد راست نیست
نوشته اصلی توسط Sajjad آنها سجاده ها را آتش میزنند و این ها بت ها را می شکنند . غافل از این که خدا همانست که بر لب قمارباز در حال باختن جاریست قبل از اسم سجاد سه چارتار پرانتز باید بیاری دیگه
نوشته اصلی توسط pirana سلام عزیزانم... به به نويد گل
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره خوشبختم چاوشیم ، محسنِ شون کمیسیون اواتارو امضاتو دادی به مجمع ؟ هر چیز مرتبط به قمار گمرکی داره بردم چشم فعلا که رو دوره باختم جان تو
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط pirana سلام عزیزانم... سلام ، چطوری نویدوووو
نوشته اصلی توسط tandis_m نخواستم خيلي از سلولهاي خاكستريت كار بكشي كي دفعه ديگه برم سراغ اون مردمی هست هنوز مشهور نشده ، یه چند وخت با من بپره مشهور میشه بعد ولم میکنه میره با جاستین بیبر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نبینم غمتو غم و غصه شده حق دل من به همینا مستحقه دل من
نوشته اصلی توسط pirana سلام عزیزانم... شما رو می بینم یاد ماکارانی میوفتم با ته دیگ سیب زمینی
نوشته اصلی توسط tandis_m به به نويد گل حال شما؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 409 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 409 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن