نوشته اصلی توسط Herzeleid دست به هر جای جهان که کشیدیم سُر بود و بالا رفتن مشکل فرمارو با دقت بزن دنیا میشه به کامت
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نوبتت که بشه تخت گاز میری بالا ، فقط صبر کن ارتفاع منُ میترسونه...
نوشته اصلی توسط Gambler عجب مثله اینکه نشناختی من حاجی ام حاجی جون عمه ـت... حاجی ما موذن بود گمبلینگ نمیدونست چیه
نوشته اصلی توسط Herzeleid نمیشه نه نمیشه دیگه پیدا نمیشه چرا اینقد نا امید شاید بشه
نوشته اصلی توسط Gambler فرمارو با دقت بزن دنیا میشه به کامت ببینیم و تعریف کنیم
نوشته اصلی توسط pirana اصلا کمتر از گودزیلا افت داره بزنمش اندفعه هماهنگ کن باهاش فیلمم بگیر..یه اکشن درست درمون ببینیم
نوشته اصلی توسط A M I R میشه بگی از البوم کی 10 درصد چاوشی استقبال شد حال امیرالمومنین؟ تحویل نمیگیری...
نوشته اصلی توسط Herzeleid ارتفاع منُ میترسونه... پایینو نگاه نکن ...
نوشته اصلی توسط pirana جون عمه ـت... حاجی ما موذن بود گمبلینگ نمیدونست چیه کف گیر خور به ته داداش.مجبور شدم بیام.موتور گازی هم دیگه زمستون روشن نمیشه بریم دنبال نون
نوشته اصلی توسط mali68 مینا جون پسرت اذیتت نمیکنه که دیگه؟ نه بعد عذر خواهي تا يه مدت عزيز ميشم هوامو داره تا حالا كي دوباره ويرش بگيره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 562 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 562 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن