نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نگارش من برم بازی رو ببینم بین دو نیمه میام می گم
نوشته اصلی توسط AkbaR پس از درخشش استاد دی جی حسین فسنقری اینبار دی جی کٌت گشاد رقیب خارجی ایشان وارد عرصه شد! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] فیسبوک و بدون ***** باز کردم الان
خصوصی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH عاقا میپاچید درسته یا میپاشید ؟ میخوای امر کنی میگی بپاچ یا بپاش؟؟؟
نوشته اصلی توسط AkbaR من برم بازی رو ببینم بین دو نیمه میام می گم خیلی دیوثی کلی فشار اوردم یه شعر بگم گیر این کلمه هستم چجوری مینویسنش تازه بعدشم باید سراغ ممر برم رخصت بگیرم
نوشته اصلی توسط kashki فیسبوک و بدون ***** باز کردم الان روحانی مچکریم
نوشته اصلی توسط Herzeleid میخوای امر کنی میگی بپاچ یا بپاش؟؟؟ من در هر وضعیت یه چیزی میگم برای نگارش ادبی چجوری میشه؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من در هر وضعیت یه چیزی میگم برای نگارش ادبی چجوری میشه؟ درستش میپاشم اما تو شعر و ترانه میپاچم هم دیدم مثل محمد صالح اعلا که فکر کنم میگه "میپاچم ستاره ها رو زیر پات "
نوشته اصلی توسط Herzeleid درستش میپاشم اما تو شعر و ترانه میپاچم هم دیدم مثل محمد صالح اعلا که فکر کنم میگه "میپاچم ستاره ها رو زیر پات " منم تو نگارش ادبی با پ دیدم ولی هر کی یه چیزی میگه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH منم تو نگارش ادبی با پ دیدم ولی هر کی یه چیزی میگه
بنزما لقمه رو جوید و متوئیدی قورتش داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 184 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 184 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن