ریکاوری هم موثر واقع نشد
هر چی این چند سال با خون دل جمع کرده بودیم و سرعت دانلود افتضاح و هزینه ترافیک مازاد کمرشکن در عرض رچند ثانیه نیست و نابود شد
دوباره از صفر باید شروع کنم....فقط این که دستم دیگه از خیلی چیزا کوتاست![]()
ریکاوری هم موثر واقع نشد
هر چی این چند سال با خون دل جمع کرده بودیم و سرعت دانلود افتضاح و هزینه ترافیک مازاد کمرشکن در عرض رچند ثانیه نیست و نابود شد
دوباره از صفر باید شروع کنم....فقط این که دستم دیگه از خیلی چیزا کوتاست![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت دوم که بد خراب کردی پیتر ببینیم برای قسمت سوم چه میکنی
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
FA: موسیقی محسن چاوشی در بخشی از زندگی روزانه من است. من می شنوم وقتی که من راه رفتن در خیابان، زمانی که من در ورزش، زمانی که من رانندگی و حتی زمانی که تحصیل کنم (که در این عکس).
من نمی توانم فارسی صحبت می کنند و آن است که کمی کوچک غمگین، زیرا گاهی اوقات من می خواهم به خواندن ترانه های محسن چاووشی. من می دانم که من و شما در کشورهای کاملا متفاوت زندگی می کنند در تمام زمینه اما موسیقی محسن چاوشی تا به من کمک کرد به ارتباط بیشتری با فرهنگ و مردم خود را، من مایل به بازدید از ایران در چند سال.
موسیقی محسن لذت را به گوش من است.
سلام از شیلی
(i'm sorry, Google translator is not accurate traslating English to Persian)
EN: Mohsen Chavoshi's music is part of my daily life. I hear when I walk down the street, when I practice sports, when I drive and even when I study (as in this photo).
I can not speak Persian and it is a Little bit sad, because sometimes I want to sing the songs of Mohsen Chavoshi. I know that you and I live in totally different countries in all areas but Mohsen Chavoshi music has helped me to be more connected with your culture and people, I wish to visit Iran in a few years.
Mohsen's music is a pleasure to my ears.
Greetings from Chile
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
در حال حاضر 569 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 569 مهمان ها)