نوشته اصلی توسط milad771 آقا یه سوال اگه حجم تعرفه تموم بشه و مثلا 1 گیگ مازاد بخری بازم شباش رایگانه ؟! آره به گمونم
نوشته اصلی توسط mohammad خودکشی همیشه اولین راه حل بهترین راه حل نیست
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آره به گمونم با گمون جواب منو ندید چند دفعه شارژ کردم, بعدش شباش مثل خر دل کردم بعد فرداش میبینم تموم شده
یه برنامه معروف معرفی کنید برا تگ چسبودن به عکس معروف باشه ببینم واسه مک هست
نوشته اصلی توسط milad771 با گمون جواب منو ندید چند دفعه شارژ کردم, بعدش شباش مثل خر دل کردم بعد فرداش میبینم تموم شده خب پس سوال نداره ديگه شبانه نداره ولي نبايد اينجوري باشه
نوشته اصلی توسط milad771 با گمون جواب منو ندید چند دفعه شارژ کردم, بعدش شباش مثل خر دل کردم بعد فرداش میبینم تموم شده یه زنگ بزن شرکتی که اینترنت گرفتی سوال کن
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خب پس سوال نداره ديگه شبانه نداره ولي نبايد اينجوري باشه باو پارس آنلاینه . خودش نوشته 2تا 7 رایگانه بخاطر این نیست که حجمم تموم شده و تعرفه نخریدم و مازاد 1 گیگ گرفتم ؟!
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یه برنامه معروف معرفی کنید برا تگ چسبودن به عکس معروف باشه ببینم واسه مک هست فتوشاپ
نوشته اصلی توسط milad771 آقا یه سوال اگه حجم تعرفه تموم بشه و مثلا 1 گیگ مازاد بخری بازم شباش رایگانه ؟! خدایا بیا منو بخور
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! فتوشاپ نه فقط مختص به تگ باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 608 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 608 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن