نوشته اصلی توسط mohammad68 اوج خوشبختی ینی عشقت برات درخواست دوستی بفرسته مرسی محسن ^__^ ما درخواست فرستادیم جواب نمیده بعد دخی ها رو خودش ادد میکنه بابا یکی دیگه ساگست کرده این فکر کرده واسش درخواست دوستی فرستاده محسن با 4 هزارتا درخواست الان نمیدونه چه بکنه.. بعد بیاد درخواست بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Herzeleid خز ترین کار البته در کنار اهای خبر نداری کجا بودی ببینی اون زمان چقد این ترک گرفت بله اگه الان میخوند آره خز بود اما زمان خودش عالی بود من هنوزم گوش میدم
نوشته اصلی توسط kamyab کارم سخته ، دارم سعیمو میکنم چون سبک مورد علاقمه خیلی حساسیت بیشتری دارم رو شعر
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
امیر اینا رو هم بزار بی زحمت اینم مخصوص قماربازا
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi بابا یکی دیگه ساگست کرده این فکر کرده واسش درخواست دوستی فرستاده محسن با 4 هزارتا درخواست الان نمیدونه چه بکنه.. بعد بیاد درخواست بده واقعا؟
نوشته اصلی توسط Mo$en کجا بودی ببینی اون زمان چقد این ترک گرفت بله اگه الان میخوند آره خز بود اما زمان خودش عالی بود من هنوزم گوش میدم به خاطر همینه گوش موسیقیاییت پیشرفت نکرده دیگه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اصلا هم به خاطر اینکه یگانه باش خونده نیستا شک نکن.ملو.دی ویرانگر یگانه...
نوشته اصلی توسط mohammad68 این پسر اگه ترشی نخوره یه چیزی میشه ! 20 سالش هستش ممد ، باورت میشه ؟
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط Mo$en شک نکن.ملو.دی ویرانگر یگانه... داداش مرسی واقعا از تحلیلات
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 495 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 495 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن