نوشته اصلی توسط HamTin سانسور وای بر روش ایش روش دیگری از خودت در کن مردکما پیروان رو هم به مسیر پر از چال چوله های فضایی کشوندی وای بر تو بر ایش بر پیروان نابینش ایش
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mahdi روش دیگری از خودت در کن مردکما پیروان رو هم به مسیر پر از چال چوله های فضایی کشوندی وای بر تو بر ایش بر پیروان نابینش ایش روش دوم اینه که بریم به دست و پای دختر بیوفتیم التماس کنیم
نوشته اصلی توسط HamTin باور کن اگه حتی باور کردنش سخته. جانه تو دارم يواش يواش باور ميكنم
نوشته اصلی توسط HamTin روش دوم اینه که بریم به دست و پای دختر بیوفتیم التماس کنیم ریدی من باز میگردم از پیروی تو
نوشته اصلی توسط Herzeleid جغد بارون خورده اي تو كوچه فرياد ميزنه زير ديوار بلندي يه نفر جون ميكنه كي ميدونه تو دل تاريك شب چي ميگذره پاي برده هاي شب اسير زنجير غم ِ
نوشته اصلی توسط tandis_m دارم يواش يواش باور ميكنم yea you must believe it to get your best destiny نوشته اصلی توسط mahdi ریدی من باز میگردم از پیروی تو من نمیدونم چرا تو زندگیم هی نمیشه بیچاره اون شونصد نفری که من نصیحتشون کردم واسه مخ زدن
نوشته اصلی توسط HamTin من نمیدونم چرا تو زندگیم هی نمیشه بیچاره اون شونصد نفری که من نصیحتشون کردم واسه مخ زدن بخاطر اون شونصد و شصت و شیش نفر خودتو دار بزنتو میتونیخودتو فدا کن من فیلمشو میسازمرمانشم مینویسممشهور میشی
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! جغد بارون خورده اي تو كوچه فرياد ميزنه زير ديوار بلندي يه نفر جون ميكنه كي ميدونه تو دل تاريك شب چي ميگذره پاي برده هاي شب اسير زنجير غم ِ دلم از تاریکی هاذ خسته شده همه در ها به روم بسته شده
قلعه حیواناتنظر بدین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 174 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 174 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن