نوشته اصلی توسط Navid نمیدونم والا بریم بازار موبایل ببینم چشمم کدومو میگیره کاملا نظر شخصی ها ولی از من میشنوی سامسونگ نگیر
نوشته اصلی توسط Herzeleid کاملا نظر شخصی ها ولی از من میشنوی سامسونگ نگیر کلا از اندرویدیا فقط از سونی و تا حدی از اچ تی سی خوشم میاد سامسونگ که عمرا
نوشته اصلی توسط Herzeleid کاملا نظر شخصی ها ولی از من میشنوی سامسونگ نگیر چرا ؟ کلا منم نمیدونم چرا خوشم نمیاد ، یعنی بلد نیستم کلا با اندروید کار کنم
نوشته اصلی توسط Navid کلا از اندرویدیا فقط از سونی و تا حدی از اچ تی سی خوشم میاد سامسونگ که عمرا خوبه! من که خودم منتظرم 930 یکم افت قیمت کنه بگیرمش
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH چرا ؟ کلا منم نمیدونم چرا خوشم نمیاد ، یعنی بلد نیستم کلا با اندروید کار کنم سیستم عامل به شدت سنگین و ناامن و.....فقط چون استورش شلوغ که اونم بیشترش بدافزار این طور گسترده شده من که زیر بار اندروید نخواهم رفت!
نوشته اصلی توسط Herzeleid سیستم عامل به شدت سنگین و ناامن و.....فقط چون استورش شلوغ که اونم بیشترش بدافزار این طور گسترده شده من که زیر بار اندروید نخواهم رفت! اها منم نزدیک به چند ماهه گوشی ندارم یه تیری جی اس داشتم باتریش سوخت ، چند ماه قبل فعلا در حال صبر کردنیم ببینیم چی میشه ولی انروید که بی هیچ وجه
تتلو > جاستین بیبر حسن جاستین بارساییه جو نده
نوشته اصلی توسط mohammad تتلو > جاستین بیبر حسن جاستین بارساییه جو نده با لباس همه تیما عکس داره
نوشته اصلی توسط mohammad تتلو > جاستین بیبر حسن جاستین بارساییه جو نده یه واقعیته دیگه میدونم تلخه ، اخه پرسپولیسیه میدونم چی حسی داری ولی امیدوارم خدا کمک کنه
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوبه! من که خودم منتظرم 930 یکم افت قیمت کنه بگیرمش 930 خیلی ردیفه پسر بگیری دستت از آیفون فراری میشی با اون کاشیهای زنده ی ویندوزی یعنی من محو زیباییش شدم تنها یه مشکل داره اونم باتریشه به این زودیا افت قیمت پیدا نمی کنه چون تو بازار کمیابه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 492 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 492 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن