مشکل تو اینه نمی دونی با خودت چند چندی بحث های قبلی بر میگردی میگی خدا وجود داره اما من باورش ندارم ، حالا هم طرز فکرت به سو این خوی گرفت یهو
برام این پستت خیلی ارزش داشت ، چون حالا نتنها خدارو قبول کردی ، میخوای یه راه برای رسیدنت بهش برسی ...
اره از هر راهی میشه به خدا رسید ، خدا همه جا هست
ویرایش توسط Sajjad_MCH : 11-01-2014 در ساعت 04:10 AM
ببخشید دوست عزیز ولی شاخ فیلسوفا رو تو تعین میکنی ؟
من از دین تقلیدی بدم میاد حالا هر دینی میخواد باشه باشه
در ضمن تو خودت از جملات فیلسوفا شروع کردی وگرنه من عمرا میرفتم سمتشون چون باز به تقلید میرسیدم
من از تو چیزی نمیدونم پس دلیل نمیشه تو از من چیزی بدونی که بخوای در مورد من قضاوت کنی
موضع من از اول مشخص بوده!
من گفتم وجود خدا رُ باور دارم اما باهاش کاری ندارم...یعنی تاثیری تو زندگیم نداره!
ضمنا دنبال راه رسیدنی هم نیستم...گفتم که بدونی تنها یه مسیر درست وود نداره! همون طور که بارها و بارها گفتم درست و غلطی تو دنیا وجود نداره درست و غلط اونی که تو تشخیص میدی و تمام...
بهشت و جهنم و صحبت هایی از این دست همه تو وجود خود ادمن نه جایی دیگه!
منم خوشحالم میبینم این طور نظری داری
من با بحثی که راجع به جبر جغرافیایی کردی کاملا موافقم!
اصلا و ابدا اون طور نیست که بگیم شرایط واسه همه مساویه
اون مسلمون زاده ای که الان این طور سنگشُ به سینه میزنه و میگه اگر هر چای دیگه هم بودم میرفتم سمتش و این صوبتا داره دروغ میگه
هیچکس نمیدونه اگر جای دیگری متولد میشد با شرایط دیگری با خانواده دیگری زندگی به کجا میکشوندش!
بخش اولت نقض حرفات بود ، چون قبلن کسای دیگه هم ازت وجود خدارو پرسیدن منکرش شدی گفتی اعتقادات شخصیه ، حالا بگذریم که عوض شده خداروشکر
بخش دوم حرفات کاملا اشتباه ست ، درست غلط تو دنیا وجود نداره ؟ مثال ساده ، مواد یه کار درست هست یا غلط ؟ کمک کردن یه کار درست هست یا غلط ؟
اینا یه مثال ساده بود اره ادم هم خودشش میتونه تشخیص بده !!
تو چجور خدا رو قبول داری ؟ ولی جهنم و بهشت و قران رو نه ؟
همه حرفات ضد و نقیض یکدیگه ان ...
در حال حاضر 539 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 539 مهمان ها)