اولیورکان:
اولیور کان، دروازه بان سابق تیم ملی آلمان اظهار داشت :” کاسیاس در جام جهانی ناکام بود، مثل بسیاری از بازیکنان دیگر اسپانیا. عادلانه نیست که همه تقصیرها بر گردن او انداخته شود اما همیشه اشتباهات دروازه بان ها بیشتر دیده می شود. او به عنوان یکی از مقصران ناکامی تیم ملی اسپانیا شناخته شد اما بازیکنان دیگری هم در سطح خودشان نبودند.شرایط فعلی کاسیاس را درک می کنم چون که من هم چنین وضعیتی را تجربه کردم. مشکل است که بتوانی انگیزه ای که داشتی را برگردانی و غلبه کنی. در آن زمان غلبه کردن بر این وضعیت خیلی مشکل بود و می توانم درک کنم که از نظر دنی، ذهنی و روانی کاسیاس با چه حسی روبروست . اما بازیکنی با تجربه و سن او می تواند از پسش بر بیاید. او اکنون در رئال و تیم ملی اسپانیا فیکس است و دارد بر سراشیبی غلبه می کند.”
وی در مورد توپ طلا گفت :” در سالهای اخیر این بازی تبدیل به یک بازی تنیس میان مسی و رونالدو شده است. شاید وقتش رسیده باشد که رای دهندگان به کسان دیگری رای بدهند. به عنوان یک دروازه بان، آنها را ترجیح می دهم. همه از نویر صحبت می کنند اما معمولا شانس مهاجمان بیش از دروازه بان هاست.”
کان در مورد چمپیونزلیگ امسال گفت :” بایرن، رئال و بارسا سه تیم برتر اروپا هستند و با تیمهای بعدی افصله دارند. رئال می تواند بهتر شود و یک فصل دیگر بهترین سطحش را ارائه بدهد.”
در حال حاضر 518 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 518 مهمان ها)