نوشته اصلی توسط sweetdream دنبال رابطه علت و معلولی گشتن درتسه اما نه واسه چیزی که یه طرفش به عدمه خب عدم نيست ديگه برادر
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوندم اون پستتُ و به صورت كامل تاييد ميكنم منم هميشه معتقد بودم به اديان بايد به عنوان پديده تاريخي نگاه كرد نه به عنوان امور ماوراالطبيعه دقیقا نه نفی کردنش درسته نه تاییدش، یه احتیاج بوده از انسان که در زمانی میتونسته حتی نجات دهنده باشه البته فقط در زمانی
نوشته اصلی توسط HASSAN میزنه ريسك يه حسي ميگه ليور به راحتي وا نميده
نوشته اصلی توسط Mehdi 45 ریاضیت هم خوبه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ینی نمیبینی بابز رو داره یه دستی میزنه
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ینی نمیبینی بابز رو بابز ؟
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط daniyal چیه میزنم فیلتره؟ از وی پی ان استفاده کن
نوشته اصلی توسط kamyab میترسم این بیلبائو دیوس یه دفعه من ببندم برینه ! فرمم ثبت نمیشه ، دو ساعت رو لودینگ هستش ! بیلبائو این هفته سویا رو برد پس نزن پورتو رو شاختار حتما بزن
نوشته اصلی توسط daniyal بابز ؟ ممه گُنده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 509 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 509 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن